Maak je keuze

Je bent nu op de website van Buermans in Herselt (2230). Wil je bestellen bij Slagerij Buermans in Berchem?

Buermans Herselt Ga naar website Buermans Berchem
Over ons
Over ons

In augustus 2010 wordt slagerij Buermans deel van het heraangelegde centrum van Herselt. Samen met zijn vrouw Anke en zijn ouders Noël en Mieke opent zaakvoerder Robin Buermans een slagerij waar het ambachtelijke aspect van het slagersvak nog in het middelpunt staat. Hier doen wij elke dag ons uiterste best om de lekkerste ambachtelijke producten te bereiden.

Aan ervaring geen gebrek! Vader Noël beoefent de slagersstiel reeds uit sinds 1983. Hij nam een kleine slagerij over en bouwde die samen met zijn vrouw Mieke uit tot een bloeiende en welgekende zaak in de regio. Noël gaf zijn kennis door aan twee van hun zonen, Kristof en Robin, die na hun studies Beenhouwerij in PIVA Antwerpen mee in de winkel kwamen werken. 

Het vlees kent voor Noël en Robin geen geheimen meer. Runderen, kalveren en varkensvlees worden in karkas geleverd en uitgebeend in onze eigen atelier. Wij hechten veel belang aan de herkomst van het vlees dat wij verkopen en bewerken, en daarom werken wij enkel samen met betrouwbare leveranciers die ons kwalitatieve grondstoffen aanleveren. Bovendien worden de Belgische wit-blauw runderen gekweekt door de schoonbroer van Noël, reeds jaar en dag leverancier van ook de slagerij in Berchem.

Waarin schuilt onze kracht? Waarin verschillen onze producten ten opzichte van die van andere slagerijen of supermarkten? Niet alleen het vers vlees wordt in eigen atelier versneden en verwerkt tot verfijnde vleesbereidingen. Ook onze bereide gerechten worden in eigen huis klaargemaakt door Robin, die voortdurend op zoek is naar nieuwe recepten om jullie een uitgebreid en gevarieerd aanbod voor te zetten. De huisgemaakte salades worden verzorgd door Anke die eveneens instaat voor de algemene bediening. Tenslotte wordt ook het grootste deel van de charcuterie in eigen atelier gemaakt door Robin en Stijn. Wij hechten veel belang aan de kwaliteit van onze dagverse en eigenbereide producten. Bovendien streven wij ernaar om met persoonlijke bediening en vriendelijke service onze klanten iedere dag weer tevreden te stellen. Naast de basisproducten die we dagelijks presenteren trachten we steeds vernieuwend uit de hoek te komen. Sinds enkele jaren kan je bij ons ook dry aged vlees verkrijgen waarvoor we een speciale koelcel hebben aangeschaft. Bovendien kan je gedurende het hele jaar bij ons terecht voor diverse schotels, traiteur- en barbecue diensten!

Onze (feest)folders alsook informatie over ons traiteur- en barbecue aanbod vind je op deze website. Neem dus zeker een kijkje op de andere pagina’s en aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of om een bestelling door te geven. We maken het voor jou zelfs nog gemakkelijker! Vanaf heden kan je ook online je aankopen bestellen in onze webshop. Wij kijken er alvast naar uit om jullie in onze (web)winkel te mogen ontvangen!

 

Volg ons nu ook op Instagram: https://www.instagram.com/slagerijbuermansherselt/?hl=nl